In deze video vraagt Jesper aan Rémon hoe een behandeling voor Ischias eruit ziet. Geen zin om de video te kijken, lees dan hieronder het transcript.

Wat houd een behandeling in en hoe help je mij van ischias van af?

"Voordat we kunnen beloven of we jou van je ischias af kunnen helpen beginnen we met een pijncheck om te achterhalen of het lichaam reageert op onze behandeltechnieken. We gaan testen en behandelen vervolgens moet het lichaam direct een reactie geven ,denk aan; minder pijn of meer bewegingsvrijheid. Daarna kunnen we een ruwe schatting geven of we jou van je pijn af kunnen helpen."

Ben jij op zoek naar directe pijnverlichting van je Ischias klacht? Neem dan een kijkje naar onze Ischias 15-minuten behandeling!

Ik wil van mijn ischias pijn af

Na de pijncheck kunnen jullie de oorzaak van de pijn vinden?

"Dat is lastig want hoe kan je nou in 15 minuten weten wat de oorzaak is? dat kan vaak niet. Meestal zijn de mensen al bij verschillende specialisten geweest dus het is vaak niet zo eenvoudig te verklaren.

We hebben wel al honderden mensen van hun Ischias af geholpen en omdat we weten waar we de pijn moeten lokaliseren kunnen we snel vaststellen of het inderdaad ischias is en kunnen we een ruwe schatting geven dat onze methodiek werkt. Voor sommige mensen werkt het helaas niet en dan verwijzen we eventueel door naar een andere specialist."

Hoe ziet de behandeling eruit na de pijncheck?

"Na de pijncheck bestaat er een mogelijkheid om een consult in te plannen. Een consult duurt 45 minuten en dan gaan we een uitgebreide anamnese doen, we zullen zogenaamde 'red flags' uitvragen. In een consult gaan we nog uitgebreider testen waar de pijn vandaan kan komen. Alle spieren, pezen en banden zullen worden behandeld met onze speciale release methodes. Na het releasen van het weefsel zullen we verifiëren of de behandeling ook echt geholpen heeft. De pijn moet wegblijven en spier moeten beter testen. Vervolgens krijgt bijna iedereen wel huiswerk mee in de vorm van oefeningen. 

Omdat we goed inzicht hebben gekregen in de problemen die de pijn veroorzaken kunnen we heel gericht oefeningen meegeven die specifiek voor jou klacht opgaan. Dit zorgt ervoor dat de zwakke schakels sterker worden. De oefeningen zullen worden aangepast naar het niveau van de klant."

Kijken jullie nog verder dan alleen spierklachten?

"Ja, mocht het nodig zijn dan kunnen wij toepassen wat nodig is. voor sommige mensen is het nodig dat ze hun houding aanpassen, voor andere is het belangrijk dat ze leefstijl-factoren aanpassen. Misschien is overgewicht wel de oorzaak van je klacht of is het lichaam simpelweg niet sterk genoeg, je moet dan gaan trainen om het sterker te maken ook hier krijg je al de benodigde informatie voor mee. We kijken wat voor jou geschikt is en geven die mee. 100% maatwerk dus"

Hoe snel ben ik van mijn pijn af?

"Meestal hebben wij drie behandelingen nodig, in sommige gevallen loopt het uit naar vijf. Na het eerste consult wil je al direct verbetering ervaren meestal 70 tot soms wel 100%, het kan natuurlijk zijn dat de pijn langzaam terug komt. Omdat het lichaam er om verschillende redenen voor kan kiezen om toch weer een beetje te verstijven, dit is vaak de reden dat er een aantal consulten nodig zijn. We behandelen maximaal één keer in de vijf dagen."

Wil jij behandeld worden voor je Ischias pijn?

Op deze pagina vindt je alle informatie over het behandelen van Ischias.