We zijn op vrijdag 18 juni om 12:00 uur gestart met deze uitdaging waarbij we in totaal 24 uur hebben gesport voor drie goede doelen namelijk het dierenasiel Hoofddorp, Bhejane trust (Zimbabwe) en Duchenne Parent Project.

24 uur fietsen!

Dit jaren waren we uiteraard weer niet alleen want naast de support van andere trainers kregen wij versterking van de kanjers van team Roks die 24 uur onvermoeibaar en vol enthousiasme hebben gefietst om geld op te halen en bewustzijn te creëren voor Duchenne Spierdystrofie.

Tijdens de challenge werden we zelfs verrast met een bezoekje van Mees, die zelf strijd tegen deze heftige ziekte. Dit maakte ons nog meer vastberaden om deze uitdaging glansrijk te volbrengen. Team Roks zette een tandje bij en ook wij wisten wat ons te doen stond want samen komen we verder, zo blijkt ook nu maar weer.

Wij zijn dankbaar

We zijn dankbaar dat we dit met elkaar tot een succes hebben kunnen maken want er is door team Roks 1600,- euro opgehaald voor Duchenne Parent Project. Fantastisch!

Echter hield dit succesverhaal daar niet op want er werd naast het fietsen natuurlijk ook nog 24 uur lang gesport op vele verschillende manieren.


Van een uitdagende buddy workout tot een swingende zumba les. Van knallen met kettlebells tot yoga onder een sterrenhemel. Van een energieke les bodycombat tot een uur ontspanning bij de yoga nidra voor kinderen en ouders. Van een disco feestje tot diep in de nacht tot een wandeling in de vroege ochtend.

Om dit verhaal compleet te maken was het zelfs mogelijk om gemasseerd te worden voor het goede doel want Peter van Fit-sportmassage was ook weer van de partij. Alles kon tijdens deze 24 uurs challenge!

Een geweldig bedrag opgehaald

Met elkaar hebben we een geweldig bedrag van 2600,- euro bij elkaar gesport, een bedrag waar wij stil van zijn. Dit bedrag zal gelijkwaardig verdeeld worden over het dierenasiel Hoofddorp en het Rhino monitoring team van Bhejane trust.

Het dierenasiel zal dit bedrag onder andere gebruiken voor twee speciale hygiënische krabpalen voor de verblijven van de katten.
en Bhejane trust zal het hele neushoorn team voorzien van twee paar nieuwe schoenen en andere materialen die nodig zijn tijdens de patrouilles zoals zakmessen, etc.

Niet alleen geld opgehaald

Wat wij persoonlijk zo mooi aan vinden aan deze challenge is het feit dat geld niet de enige opbrengst is want er zijn ook onvergetelijke herinneringen gemaakt, grenzen verlegd en er is bovenal heel veel gelachen.

Lieve mensen, wat een feest was dit! We zijn jullie ontzettend dankbaar voor alle donaties, jullie inspanningen, positieve energie en strijdlust, mede dankzij jullie kijken we terug op een, meer dan, geslaagde challenge.

Onze dank gaat uit naar de geweldige fotografen, Nathalie en Bart, die hebben geholpen door deze mooie momenten vast te leggen.